Logo de la Confederación Hidrográfica del Segura, anar a la pàgina principal

Estàs en :: Inicio > Informació > Control i anàlisi > SAIH > Disclaimer iVisor SAIH SEGURA

Accés a informació hidrològica SAIH (DATOS PROVISIONALES SUJETOS A REVISIÓN)

Formulari d'acceptació de consulta i/o descàrrega d'informació

La consulta i/o descàrrega d'aquesta informació en format digital es realitza sota un contracte d'acceptació en els següents termes:


  1. L'ús de la informació, posada a la disposició de manera gratuïta, s'oferix contant amb la bona fe i el propi risc de l'usuari. L'usuari s'obliga a usar els seus continguts de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, de conformitat amb la legalitat vigent a cada moment.
  2. En el cas de ser inclosa aquesta informació en qualsevol tipus de document en qualsevol suport, se citarà a la CONFEDERACIÓ HIDROGRÀFICA DEL SEGURA com font de la mateixa.
  3. Les dades contingudes s'oferixen únicament a títol informatiu. La CONFEDERACIÓ HIDROGRÀFICA DEL SEGURA no es responsabilitza dels eventuals errors, ni de l'exactitud o actualitat de la informació continguda, ni de la defraudación de les expectatives generades que poguessin produir-se en algun moment per les dades aquí facilitades. Les Dades que es mostren tenen caràcter de PROVISIONALS i estan subjectes a revisió.
  4. La CONFEDERACIÓ HIDROGRÀFICA DEL SEGURA exclou tota responsabilitat per qualsevol dany que es derivi de l'ús, transmissió, difusió o emmagatzematge de la informació.

Per a iniciar la consulta i/o descàrrega accepti les condicions.

Tornar