Logo de la Confederación Hidrográfica del Segura, anar a la pàgina principal

Estàs en :: Inicio > Informació > Restauració de rius i Voluntariat > ramblagarruchal

Projecte de millora ambiental de la rambla del Garruchal. T.M. Murcia

La rambla del Garruchal es localitza en les serres del sud del municipi de Múrcia. Naix en el Collado de las Zorras, en la vessant nord de la serres dels Villares i, en el seu tram final, discorre per la pedanías de Beniaján i Torreagüera on, ja en les proximitats del Reguerón, es distribueix a través de la xarxa de sèquies i azarbes de regs existents. El tram objecte d'estudi i de millora ambiental, és el comprès entre el “Estrecho”, en les estribaciones de la serra de Columbares i del Cabezo del Buitre, fins a l'encreuament amb la carretera que uneix El Bojal amb la pedanía de Beniaján, amb una longitud d'una mica més de 9 km.

Emplaçament del projecte

El projecte pretén millorar l'estat ambiental d'aquest tram fluvial, recuperant la vegetació de ribera fonamentalment en el seu tram final, en les proximitats de Beniaján, posant així mateix en valor els seus atributs naturals, paisatgístics i culturals, fent-los compatibles amb el seu ús públic, complint així amb els objectius de l'Estratègia Nacional de Restauració de Ríos.

Assumpte i estat corresponent
Fase Situació
Valoració de l'estat ambiental (VEA) En consulta
Jornada de participació pública.
  • 04/05/2011 a les 18:00 h. Salón de Actos de la Alcaldía de Beniaján, c/ De la Estación s/n – Palacete Pelegrín- de Beniaján).
Pendent
Redacció del projecte Pendent

Fotografia de la rambla del Garruchal

Amb la finalitat de facilitar la Participació Pública de tots els ciutadans, administracions i organitzacions interessades, disposa de l'adreça de correu electrònic restauracionderios@chsegura.es i el telèfon 968248808 en el qual podran sol·licitar informació d'aquest Procés.