Logo de la Confederación Hidrográfica del Segura, anar a la pàgina principal

Estàs en :: Inicio > Informació > Restauració de rius i Voluntariat > riomula

Projecte de millora ambiental del riu Mula. TT.MM. Mula y Albudeite (Murcia).

El riu Mula, afluent del Segura per la marge dreta i amb una longitud pròxima als 64 km, naix en les Fuentes de Mula, a 670 m.s.n.m, sent igualment rellevants les aportacions de les rambles vessants de les serres de Burete, Lavia, Ceperos, Plaza de los Pastores y El Charco. El tram objecte de millora ambiental és el comprès des d'aigües baix de l'embassament de la Cierva fins al límit entre els termes municipals d'Albudeite i Campos del Río, en una longitud aproximada de 18 km.

Mapa de situació

El projecte pretén millorar l'estat ambiental d'aquest tram fluvial, actualment degradat per l'alteració del seu règim natural de cabals i altres pressions de caràcter antrópico (invasió d'espècies alóctonas, pressió de l'activitat agrícola…) que estan provocant la deterioració de l'ecosistema de la seua ribera, complint així els objectius de l'Estratègia Nacional de Restauració de Ríos.

Assumpte i estat corresponent
Fase Situació
Valoració de l'estat ambiental (VEA) En consulta
Jornada de participació pública.

Es van celebrar dues reunions:

Dia 15/07/2009 a les 10:30 en el Salón municipal del Ayuntamiento de Mula. Plaza del Hospital s/n junto a la Biblioteca Municipal.

Día 15/07/2009 a las 17:00 en el Salón de actos del Ayuntamiento de Albudeite

Celebrada
Redacció del projecte Pendent
Trobada de Presentació de les Actuacions del Projecte:

17/06/2010 a les 10.00h en el Aula de Cultura de Caja Murcia de Mula (c/Boticas) y 17/06/2010 en el Salón de Actos del Excmo Ayuntamiento de Albudeite.

Pendent

Fotografia del río Mula

Amb la finalitat de facilitar la Participació Pública de tots els ciutadans, administracions i organitzacions interessades, disposa de l'adreça de correu electrònic restauracionderios@chsegura.es i el telèfon 968248808 en el qual podran sol·licitar informació d'aquest Procés.